All You Can Make workshop

Kikapcsolva
Maminvent

All You Can Make workshop

5 5 people viewed this event.

Az igazat megvallva, mindig bajban vagyok, amikor kérdezitek, hogy mit lehet egy workshopon készíteni, milyen hosszú, és mennyibe kerül? Mivel nagyon széles az a paletta, amiről lehet választani általatok is elkészíthető termékeket, próbáltam tematikus, pl. fülbevaló- vagy karkötő készítő alkalmakat hirdetni. Azonban ez sem a tuti megoldás, mert menet közben ki szokott derülni, hogy azért csak jó lenne a fülbevaló mellé egy karkötő is, és ha épp nincsenek ott a szükséges szerszámok, nem biztos, hogy kivitelezhető az ötlet.

Mindezeken elgondolkozva arra jutottam, hogy az All You Can Eat éttermekhez hasonlóan fogok olyan All You Can Make eseményeket szervezni, amikor egy megadott időintervallumon belül (jelen esetben 180 perc) a táskás projekteken kívül szabadon választhattok a workshopozható termékek közül.

𝓜𝓲 𝓴𝓮́𝓼𝔃𝓾̈𝓵?
A háromórás alkalom alatt készíthetsz övtáskát (1 db), különböző típusú karkötőket, fülbevalókat, apróbb szütyőket, táskadíszeket, bojtokat, kártyatartókat – annyit, amennyi belefér az időbe. Az első fél órában megmutatom, mit miből érdemes készíteni, és az adott termékek elkészítésének a folyamatát is, és csak ezután indul a három órányi alkotás.

𝓜𝓮𝓷𝓷𝔂𝓲𝓫𝓮 𝓴𝓮𝓻𝓾̈𝓵?
Egy személy részére: 17500 ft
Páros jegy: 15000 Ft / fő
Szülő vagy nagyszülő plusz egy hét év alatti gyermek: 19000 Ft / pár

𝓜𝓲 𝓪 𝓱𝓮𝓵𝔂𝓼𝔃𝓲́𝓷?
Debrecen szívében a Belvárosi Udvarházat keressétek (Piac utca 41), majd a gangon a hatos ajtó mögött lesz az Evani Studio.

𝓚𝓲 𝓽𝓪𝓻𝓽𝓳𝓪 𝓪 𝔀𝓸𝓻𝓴𝓼𝓱𝓸𝓹𝓸𝓽?
A foglalkozást Kopócs Éva bőrdszműves, a Maminvent márka tulajdonosa vezeti, aki 12 éve foglalkozik újra- és továbbhasznosítással, hét éve pedig valódi bőrrel.

𝓜𝓲 𝓪 𝓻𝓮́𝓼𝔃𝓿𝓮́𝓽𝓮𝓵 𝓯𝓮𝓵𝓽𝓮́𝓽𝓮𝓵𝓮?
Nem kérünk előleget, de üzenetben a szándék megerősítését igen. Az „ott leszek” gomb megnyomása az eseménynél nem elegendő. Egészen kicsi, 5-6 éves gyerekek is be tudnak kapcsolódni az alkotás folyamataiba. Szeretik kipróbálni a különböző érdekes eszközöket, tudnak vágni és kalapálni, szegecsező, lyukasztó géppel dolgozni. Amennyiben már ügyesen rajzol körbe sablont a gyermeked, és biztonsággal használja az ollót, nyugodtan hozhatod magaddal. Így neked szép új ékszerek készülhetnek, és a gyerkőcöt sem kell otthon hagynod. 🙂

𝓗𝓪́𝓷𝔂𝓪𝓷 𝓵𝓮𝓼𝔃𝓾̈𝓷𝓴?
Maximum öt fő jelentkezését várjuk.

𝓛𝓮𝓱𝓮𝓽 𝓴𝓪́𝓻𝓽𝔂𝓪́𝓿𝓪𝓵 𝓯𝓲𝔃𝓮𝓽𝓷𝓲?
Igen.

𝓔́𝓱𝓮𝓷 𝓯𝓸𝓰𝓸𝓴 𝓱𝓪𝓵𝓷𝓲 𝓪 𝓯𝓸𝓰𝓵𝓪𝓵𝓴𝓸𝔃𝓪́𝓼 𝓪𝓵𝓪𝓽𝓽?
Nem, mert nasiról, kávéról és teáról gondoskodik a stúdió.

𝓚𝓮𝓵𝓵 𝓿𝓲𝓷𝓷𝓮𝓶 𝓶𝓪𝓰𝓪𝓶𝓶𝓪𝓵 𝓮𝓼𝔃𝓴𝓸̈𝔃𝓸̈𝓴𝓮𝓽?
A stúdióban minden eszköz és szerszám rendelkezésre áll, az alapanyagokat is beleértve. Továbbá, semmiféle előképzettség sem szükséges.

𝓚𝓲𝓮𝓰𝓮́𝓼𝔃𝓲́𝓽𝓮́𝓼 𝓰𝔂𝓮𝓻𝓶𝓮𝓴𝓮𝓽 𝓴𝓲́𝓼𝓮́𝓻𝓸̋ 𝓼𝔃𝓾̈𝓵𝓸̋𝓴 𝓻𝓮́𝓼𝔃𝓮́𝓻𝓮: A stúdió bemutatóterem részében kényelmesen lehet üldögélni, teázni, amíg az önálló munkára képes nagyobbacska gyermek a másik szobában alkot. Fordított esetben pedig, ha anya vagy apa érkezik gyermekkel, társasjátékokkal, színezőkkel tudja lefoglalni magát a csemete.

További kérdések esetén, vagy ha nem találjátok a helyszínt, ezen a számon tudtok érdeklődni:

20 423 3895

Event registration closed.
 

Date And Time

2024-03-13 @ 01:00 DU. to
2024-03-13 @ 04:00 DU.
 

Registration End Date

2024-03-13
 

Location

 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends

admin

Hozzászólások lezárva.