tsemény, beszélgetés

Dátum

ápr 26 2024
Lejárt!

Idő

19:00 - 22:00

Költség

9,900.00

Deri képekben

📸 Deri képekben 📸

 

Képek, felejthetetlen pillanatok egy-egy „kockába” sűrítve. Derencsényi István neve ismerősen cseng a fülekben Debrecenben, de a sportok szerelmeseinek is világszerte. Április 26-ára az EVANi Studio egy egész estés, fogadással és vetítéssel egybekötött estet szervez, hogy az elismert fotóriportert még inkább megismerjük.

Deri különleges anyaggal készül az alkalomra: korábban soha nem publikált fotókon keresztül mesél nekünk megható, izgalmas, olykor veszélyes pillanatokról, sporttörténeti mérföldkövekről, egzotikus tájakról. Megtudhatjuk, hogyan kötött ki rendőrségi fogdában, és mit érez, amikor órákon keresztül a csillagokat bámulja a pusztában.
A beszélgetést a mindig mosolygó Dobos Zita vezeti. A vetítést állófogadással zárjuk, de a beszélgetést nem, hiszen a Wellington Coffee and Pies séfje által összeállított menü fogyasztása és borozgatás közben még bőven nyílik alkalmunk Deritől kérdezni, sztorizni.

A világjáró Deri munkásságához igazított falatok és italok sora:

🍽Nizzai saláta (tonhal, burgonya, zöldbab, tojás)
🍽Butter csirke mini pite
🍽Ázsiai zöldséges palacsinta
🍽Wasabi
🍽Rebarbarás panna cotta.

🍷Feind Balatonbor 2023 száraz
🍷Kislaki Pirosbor Siller
🍷Pimms Lemonade koktél
🍷Citromos-bodzás bambi alkoholmentes

Részvételi díj: 9900 Ft, amit a linken keresztül tudtok megvásárolni április 24-ig. Akadályoztatás esetén a jegy átruházható, azonban vissza nem váltható, és más rendezvényre sem érvényesíthető.

Jegyet veszek

Minden vendégünk ajándékba kap egy 10%-os vásárlási kedvezményre jogosító kupont, amelyet Maminvent termékek vásárlásakor válthat be.

A stúdió befogadóképessége limitált, 20 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

Leave a Reply Text

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.