Dátum

júl 01 - 05 2024
Lejárt!

Idő

08:00 - 17:30

Költség

75,000.00

Dráma és design tábor étkezéssel

Dráma és design tábor 10-12 éves lányok számára
Időpont: július 1-5
Helyszín:

EVANI Studio, Debrecen, Piac utca 41. 1/6.

Ár: 75000 Ft (két részletben fizetendő)

jelentkezés és első részlet fizetése itt

Egy országosan egyedülálló koncepcióra épülő intenzív tábort kínálunk azon vállalkozó kedvű lányok számára, akik szeretnék a kreativitásukat minél több területen kipróbálni, és érdeklődnek a művészetek iránt.
A táborban kétféle tevékenységet kínálunk a résztvevők számára: délelőttönként a színházé a főszerep, ebéd után pedig a design kerül előtérbe.

Táborvezetők:
Madák Zsuzsanna rendező, dramaturg, színész, színházi nevelési szakember, a Csokonai Nemzeti Színház tagja.
Zsuzska a Csokonai Ifjúsági Program (CSIP) keretén belül évek óta készít osztálytermekbe utaztatható interaktív előadásokat, így napi szinten kapcsolódik gyerekekhez, fiatalokhoz. Előadásaiban mindig valamilyen fontos emberi vagy társadalmi problémát tematizál, amelyre a gyerekek és a tinédzserek a színház nyelvén keresztül érdemben reflektálhatnak.
A tábor keretén belül egy közös felfedezőútra indulunk, amely során a színház különböző kifejezőeszközeivel, drámapedagógiai módszerekkel kívánjuk körbejárni az alábbi témát: otthon a világban.
A város fiataljainak nagy része már találkozhatott Zsuzska munkásságával tantermi, illetve színpadi előadásain keresztül, mint például Herkules – A kezdetek, Az ifjú Mátyás, Nemtudomka, Verona 1301, Jeruzsálem.

A tábor design részéért Maminvent, azaz Kopócs Éva felel, aki pedagógusként, illetve bőrdíszművesként fog a lányokkal különböző projektekben dolgozni.
Éva a kezdetektől tart foglalkozásokat kicsik és nagyok számára a környezettudatosság és a nulla hulladék koncepciója mentén. Délutánonként a csapat tagjai megtanulnak varrógéppel és kézzel varrni, különböző újrahasznosítási eljárásokat próbálnak ki, ékszereket, használati és dekor tárgyakat készítenek, és a bőrdíszművesség alapjaiba is belekóstolnak. Az utolsó napra a számos apróság mellett gazdagabbak lesznek egy valódi bőr övtáskával is.

Célunk, hogy a fiatalok tartalmasan, kreatívan tölthessenek nálunk időt, nagy hangsúlyt fektetve az önkifejezésre. A hét végére egy szobaszínházi bemutatóval és kiállítással készülünk, várjuk a szülőket a stúdióba, ahol az együtt töltött idő produktumaiban, és a létrejött miniprodukcióban együtt gyönyörködhetünk.
A résztvevők természetesen minden alkotást megtarthatnak a kiállítás után.

Akadályoztatás esetén a befizetett díj átruházható egy másik 10-12 éves jelentkező számára.
Jelentkezni az első részlet befizetésével lehet április 15-ig, a második részlet befizetése június 15-ig esedékes.
Lemondási feltételek: április 15. előtti lemondás esetén visszautalásra kerül a befizetett előleg. Június 15. és június 25. közti lemondás esetén 50%, június 25. és július 1. közötti lemondás esetén 0% a visszatérítés mértéke.

Az ár három étkezést tartalmaz (tízórai és uzsonna a stúdióban, ebéd előre kiválasztott menü alapján a Hajdúsági Étteremben)

Érkezés: 8 órától, az első foglalkozás 9-kor kezdődik.
Távozás: 17 órakor, 17.30-ig felügyeletet biztosítunk.
Annak érdekében, hogy kényelmesen elférjünk és mindenkire kellő figyelem jusson, maximum 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

A foglalkozások idején a lányok teljes figyelmére számítunk, ezért a mobil készülékek minimális használat kérjük tőlük. Továbbá, érdemes olyan kényelmes “játszó” öltözékben érkezni, ami nem zavarja őket mozgás közben, és nem kell a kézműveskedés során sem figyelni rá.

További kérdések esetén telefonon is elérhetőek vagyunk.
Madák Zsuzsanna: +3620-2305018
Kopócs Éva: +3620-4233895

jelentkezés és első részlet fizetése itt

Leave a Reply Text

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.