Twofold valódi bőr fülbevaló

5 400 Ft

Méretek:

Fülbevaló: magasság: 7 cm plusz szerelék, szélesség: 4 cm.

Karkötő: 16 cm-es csuklóméretig vehető fel. Ha más méretben szeretnéd, keress üzenetben, és ha elérhető még a bőr, szívesen készítek kisebbet vagy nagyobbat.

A kategórián belül fülbevalót is találsz a karkötőhöz, ha szettben szeretnéd viselni.

Számos egyéb Maminvent ékszerhez hasonlóan a Twofold kollekció darabjai is két különböző bőr összedolgozásával készülnek.
Ha van már a birtokodban Maminvent csepp alakú fülbevaló, akkor tudhatod, hogy mennyire jól állnak szinte minden arctípushoz, és mennyire felkeltik az érdeklődést.
A Twofold kétrétegű fülbevalók egy picit nagyobbak, és letisztultabbak azáltal, hogy homogének, nem töri meg az adott bőr mintázatát egy kisebb csepp. Ugyanakkor sokkal tartósabbak, évek alatt sem fognak a használattól bekunkorodni. A két réteg és a hajlított forma egy olyan erős struktúrát hoz létre, ami merev, tartja az alakját, ám mégis légies, és ami a legfontosabb, pillekönnyű marad.
A karkötők ugyanezzel a módszerrel készülnek, és hogy a két réteg véletlenül se váljon szét a le- és felvétellel járó hajlítgatások következtében, a szélek varrva vannak.
Igény esetén természetesen más kombinációkban és készülhetnek ékszerek, egyedi elképzelésekkel keressetek üzenetben.

A fülbevalókat nikkelmentes szerelékkel látom el, a színük kiválasztásakor pedig figyelembe vettem a színtípusokat. Ez a bőrök összeválogatására is igaz, igyekeztem a hideg és meleg színeket külön kezelni.

A Twofold ékszerek eredendően szettben készülnek, de külön is megvásárolhatóak egy-egy szett darabjai. Éppen ezért a kategórián belül külön találod meg a fülbevalókat és a karkötőket. Mivel sok esetben maradék bőrrel dolgozom, előfordulhat, hogy egy szett valamelyik darabja már elfogyott, és nem tudok újat készíteni, mert időközben elfogyott a kiszemelt bőr. Ebben az esetben is keress bátran, hátha lapul a bőrök között hasonló.4400

1 készleten