Számos egyéb Maminvent ékszerhez hasonlóan a Twofold kollekció darabjai is két különböző bőr összedolgozásával készülnek.
Ha van már a birtokodban Maminvent csepp alakú fülbevaló, akkor tudhatod, hogy mennyire jól állnak szinte minden arctípushoz, és mennyire felkeltik az érdeklődést.
A Twofold kétrétegű fülbevalók egy picit nagyobbak, és letisztultabbak azáltal, hogy homogének, nem töri meg az adott bőr mintázatát egy kisebb csepp. Ugyanakkor sokkal tartósabbak, évek alatt sem fognak a használattól bekunkorodni. A két réteg és a hajlított forma egy olyan erős struktúrát hoz létre, ami merev, tartja az alakját, ám mégis légies, és ami a legfontosabb, pillekönnyű marad. Arról nem is beszélve, hogy bármerre is fordul a füledben az ékszer, minden irányból eleganciát mutat, hiszen a hátsó részre kerülő bőrök is nagy gonddal vannak minden esetben kiválasztva. Az elegancián túl a színek összepárosítása pedig a játékosságnak is helyet ad.
A karkötők ugyanezzel a módszerrel készülnek, és hogy a két réteg véletlenül se váljon szét a le- és felvétellel járó hajlítgatások következtében, a szélek varrva vannak.
Igény esetén természetesen más kombinációkban és készülhetnek ékszerek, egyedi elképzelésekkel keressetek üzenetben.
A fülbevalókat nikkelmentes szerelékkel látom el, a színük kiválasztásakor pedig figyelembe vettem a színtípusokat. Ez a bőrök összeválogatására is igaz, igyekeztem a hideg és meleg színeket külön kezelni.
A Twofold ékszerek eredendően szettben készülnek, de külön is megvásárolhatóak egy-egy szett darabjai. Éppen ezért a kategórián belül külön találod meg a fülbevalókat és a karkötőket. Mivel sok esetben maradék bőrrel dolgozom, előfordulhat, hogy egy szett valamelyik darabja már elfogyott, és nem tudok újat készíteni, mert időközben elfogyott a kiszemelt bőr. Ebben az esetben is keress bátran, hátha lapul a bőrök között hasonló.

1–12 termék, összesen 77 db