Nyakkendőből kétoldalas neszeszer ajándék fülbevalókkal

6 900 Ft

Igazi ritkaságszámba mennek ezek a nyakkendőkből összeállított neszeszerek már csak a nyakkendők korát tekintve is. Egyes darabok biztosan megvannak 50-60 évesek, de azt is gondolom, kevés helyen bukkanhatsz a továbbhasznosítás ilyen megvalósulására.
Bontás, mosás, vasalás, merevítés, és persze a színek összehangolása után jön a szabás és a varrás. A nyakkendők eltérő mérete miatt a kész neszeszerek is más-más méretűek. A jelenlegi kollekcióban például van egy kakukktojás, a bordó-fehér pöttyös darab, amelyikhez olyan széles nyakkendőt találtam, hogy mindkét oldala kitelt ugyanabból az anyagból. Ez azonban nagyon ritka.
Ha valódi ritkaságra vágysz, fontos számodra a továbbhasznosítás, az értékmentés és közel áll hozzád a vintage hangulat, válassz ezekből a cipzáras bármitartókból. A bedugós fülbevalókat ajándékba kapod hozzájuk, mind a két párat.
Ja, és az külön csavar a történetben, és nekem ez tetszik az egészben a legjobban, hogy miként lesz egy tipikusan férfi ruhaneműből neutrális, a fülbevaló esetén pedig női kiegészítő. Egy kis átalakítással elmosódnak a határok a régi és az új, a férfi és a női princípium között.
Mérete: 22×18 cm

1 készleten